Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@20:14:28 GMT

ثبت‌نام پذیرش حوزه‌های علمیه تمدید شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۶۱۰۶

ثبت‌نام پذیرش حوزه‌های علمیه تمدید شد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد، معاون آموزش حوزه‌های علمیه، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: با توجه به درخواست­های مکرر در خصوص تمدید ثبت‌نام پذیرش حوزه‌های علمیه برای سال تحصیلی 1402-1401، سامانه ثبت‌نام تا پایان اردیبهشت 1401 همچنان فعال خواهد بود.

وی افزود: بنابراین داوطلبان محترم از کلیه مقاطع تحصیلی متوسطه اول (با حداقل قبولی پایه هشتم) و نیز متوسطه دوم و مقاطع دانشگاهی، که به دلایل مختلف موفق به ثبت‌نام و یا تکمیل ثبت‌نام خود نشده­اند می­توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی پذیرش به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

paziresh.ismc.ir  ثبت­نام خود را انجام و یا تکمیل نمایند.

رستم‌نژاد اظهار کرد: با توجه به ضرورت شایسته گزینی در حوزه­های علمیه، ابعاد شخصیتی، تربیتی و علمی داوطلبان، طی فرایندی مشخص مورد بررسی و ارزیابی قرار می­­گیرد و داوطلبان محترم پس از ثبت‌نام و طی موفقیت‌آمیز مراحل پذیرش و کسب امتیازات لازم در تمامی مراحل، به عنوان طلبه رسمی در یکی از مدارس علمیه سراسر کشور، پذیرش و مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی ادامه داد: در اولین مقطع تحصیلی حوزوی، طلاب همراه با تربیت و تهذیب نفس، مرحله آشنایی با علوم پایه و معارف اسلامی بر اساس قرآن و مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام را طی خواهند کرد. این دوره به طور متوسط بین 3 تا 6 سال طول می­کشد.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خاطر نشان کرد: طلاب در ادامه فراگیری علوم و معارف اسلامی، می­توانند متناسب با علاقه و استعداد خود، تحصیلات تکمیلی خود را در یکی از رشته­های تخصصی و گرایشی علوم اسلامی در سطوح 2، 3 و 4 (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) ادامه دهند.

وی ادامه داد: این رشته­های تخصصی و گرایشی در 16 حوزه دانشی و بیش از 400 رشته و گرایش ضمن درختواره دانشی رشته­های تخصصی حوزه‌های علمیه تعریف و مطابق با نقشه اجرائی آن در سطح کشور در حال گسترش و اجراست.

رستم‌نژاد افزود: هر یک از طلاب با گذراندن تحصیلات تکمیلی حوزوی می­توانند در راستای مأموریت­های حوزوی در یکی از شئون روحانیت در عرصه­های مختلف همچون تعلیم و آموزش، تربیت و اخلاق،  تبلیغ و هدایت، اجتهاد، مدیریت و غیره در پاسخگویی به نیازهای حوزه، جامعه در سطح ملی و بین­الملل ایفای نقش نمایند.

وی با اشاره به شرایط عمومی داوطلبان حوزوی بیان داشت: برخورداری از صلاحیت‌­های اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایت‌فقیه و نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از سلامت جسمی و روحی و  نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه است.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه افزود: حفظ قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، خانواده ایثارگران، رتبه‌های برتر علمی کشوری، از جمله ویژگی­هایی است که دارای امتیاز بوده و داوطلب گرامی در اولویت پذیرش قرار می‌گیرد.

رستم‌نژاد ابراز داشت: به منظور شایسته گزینی، پذیرش داوطلبان طی فرایندی مشخص انجام می­شود که این فرایند شامل مصاحبه، مشاوره، تحقیقات میدانی، آزمون ورودی، دوره­های میثاق تربیتی و آموزشی و سنجش سلامت از ابتدای ثبت‌نام شروع و تا آغاز سال تحصیلی (مطابق تقویم پذیرشی) ادامه دارد که این فرایند به دلیل حساسیت و لزوم دقت در آن، بیش از 6 ماه طول می­کشد.

وی تأکید کرد: زمان‌بندی و برنامه‌ریزی انجام این مراحل توسط مدیریت­های استانی و در هر منطقه و استان متناسب با اقتضائات همان منطقه صورت گرفته و توسط مدارس علمیه انجام می­شود.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه تصریح کرد: ارزیابی علمی داوطلبان از طریق بررسی سوابق تحصیلی چند سال گذشته آنان و همچنین آزمون ورودی متمرکز که در تاریخ 31/04/1401 در بیش از 50 مرکز آزمون  در سراسر کشور برگزار می­شود صورت می­پذیرد. نتایج آزمون در تاریخ 22/05/1401 از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سنجش و پذیرش حوزه­های علمیه به اطلاع داوطلبان رسانده می­شود.

وی ادامه داد: آخرین مرحله از مراحل پذیرش برگزاری دوره میثاق آموزشی است که با شروع سال تحصیلی آغاز می­شود. با پایان پذیرفتن این دوره، داوطلبانی که موفق به گذراندن تمام مراحل پذیرش و کسب امتیاز لازم از تمام مراحل شده‌اند به عنوان طلبه رسمی شناخته شده و مطابق ضوابط به تحصیلات خود ادامه داده و از خدمات حوزوی بهره­مند می­شوند.

 رستم‌نژاد در پایان گفت: داوطلبان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی سنجش و پذیرش حوزه­های علمیه، مراجعه کنند؛ همچنین می­توانند جهت دریافت پاسخ سؤالات خود و یا راهنمایی و مشاوره به مدیریت­های استانی و مدارس علمیه سراسر کشور مراجعه نمایند.

خاطرنشان می‌شود، علاقه‌مندان به حوزه‌های علمیه می‌توانند برای کسب اطلاع کامل از شرایط ثبت‌نام و مراحل پذیرش، به مدیریت‌های استانی و مدارس علمیه تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در سراسر کشور و یا پایگاه اطلاع‌رسانی پذیرش حوزه­های علمیه به نشانی اینترنتی (www.paziresh.ismc.ir) یا کانال پذیرش در ایتا به نشانی اینترنتی  https://eitaa.com/pazireshhowzeh مراجعه کنند.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: رستم نژآد معاون آموزش حوزه ثبت نام در حوزه های علمیه حوزه های علمیه برادران پذیرش حوزه معاون آموزش حوزه های علمیه پذیرش حوزه های علمیه پایگاه اطلاع رسانی مدارس علمیه مراحل پذیرش سراسر کشور رستم نژاد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود.

محسن اسلامی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.


وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد