Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکیلی گفت: شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند حوزه‌های علمیه در جهاد تبیین و تقویت بنیان خانواده که از تأکیدات مهم مقام معظم رهبری است نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند و تمرکز فعالیت‌های حوزه علمیه بر روی تحقق جهاد تبیین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ملیحه وکیلی سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در نشست خبری با خبرنگاران گفت: تربیت بانوان در تراز انقلاب اسلامی در راستای اعتلای ارزش‌های اسلامی و تحقق‌های دین اسلام و انقلاب اسلامی مهمترین هدف فعالیت حوزه‌های علمیه است و می‌طلبد بانوان در عرصه‌های مختلف حوزوی نقش‌آفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وکیلی اظهار کرد: اولویت حوزه‌های علمیه تربیت بانوان بر اساس بیانات مقام معظم رهبری و تکیه‌بر تجربیات ارزشمند گذشته است تا بتوانند پاسخگوی نیازهای روز جامعه در حوزه‌های مختلف ازجمله پاسخگویی به شبهات و تبیین ارزش‌های اسلامی و انقلابی باشند.

وی ادامه داد: اقدامات تبلیغی، ترویجی و تبیینی حوزه‌های علمیه تنها منحصر به مناسبت‌ها نیست بلکه در ایام مختلف سال برنامه‌های مختلفی انجام می‌شود و امروز با توجه به حجم شبهه انگیزی دشمنان در فضای مجازی، تربیت‌شدگان حوزه‌های علمیه در راستای خنثی نمودن توطئه‌های دشمنان در جنگ نرم نقش‌آفرینی می‌کنند.

انقلاب اسلامی، حوزه‌های علمیه را احیا کرد

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، حوزه‌های علمیه را احیا کرد بیان کرد: در طول انقلاب حوزه‌های علمیه به اوج شکوفایی رسیدند و کارآمدی خود را در برابر پاسخگویی به نیازهای جامعه نشان دادند و امروز شکوفایی و کارآمدی حوزه‌های علمیه روز به روز باید تقویت شود.

وکیلی یادآور شد: در طول انقلاب اسلامی بانوان همواره در عرصه‌های مختلف پیشگام و پیشتاز بوده‌اند و همواره در میدان‌های مختلف نقش‌آفرینی کردند که نمونه آخر آن بیماری کرونا بود که در کنار سایر اقشار جامعه در عرصه‌های مختلف تلاش‌های زیادی کردند.

وی ادامه داد: درخشش بانوان و رسیدن آنها به خودباوری در عرصه‌های مختلف بسیار مهم است و خوشبختانه فضای نقش‌آفرینی و فعالیت برای بانوان در حوزه‌های مختلف فراهم‌شده و جمله حکیمانه حضرت امام(ره) مبنی بر اینکه زن انسان‌ساز است بسیار جای کار دارد.

حوزه‌های علمیه در جهاد تبیین و تقویت بنیان خانواده نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی بیان کرد: شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند حوزه‌های علمیه در جهاد تبیین و تقویت بنیان خانواده که از تأکیدات مهم مقام معظم رهبری است نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند و تمرکز فعالیت‌های حوزه علمیه بر روی تحقق جهاد تبیین است.

ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی تا پایان خردادماه ادامه دارد

وکیلی افزود: در راستای تحقق رسالت‌های حوزه‌های علمیه جذب و پذیرش از بانوان ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی از ابتدای اردیبهشت‌ماه آغازشده و تا پایان خردادماه ادامه دارد که تاکنون ۳۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون بیش از ۱۷۰۰ طلبه جاری و ۱۷۰۰ فارغ‌التحصیل در حوزه‌های علمیه استان مرکزی داریم که مهلت پذیرش افراد تا پایان خردادماه است.

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی گفت: ثبت‌نام در مقطع سطح ۲ کارشناسی ، سطح  ۳ کارشناسی ارشد و سطح ۴ دکترا است و آزمون ورودی در هفدهم تیرماه برگزار می‌شود.

وکیلی اظهار کرد: شرایط ثبت‌نام برای مقطع سطح ۲ مدرک دیپلم با معدل بالای ۱۴ و سن حداکثر ۳۰ سال و برای پذیرش مقطع سیکل پایان سال نهم و معدل بالای ۱۵ و سن کمتر از ۱۸ سال و برای سطح ۳ موفقیت در مقطع ۲ و سطح ۴ موفقیت در گذراندن سطح ۳ حوزوی است و برای سطح ۳ و سطح ۴ مدارک دانشگاهی نمی‌تواند کافی باشد.

وی گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام از دو طریق مراجعه به حوزه‌های علمیه سراسر استان و یا مراجعه به سایت حوزه‌های علمیه می‌توانند اقدام کنند و نتیجه آزمون نیمه دوم مردادماه اعلام خواهد شد که پذیرفته‌شدگان می‌توانند در مهرماه مشغول تحصیل شود.

 ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران تا پایان خردادماه ادامه دارد

سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی  افزود: در سال گذشته بیش از ۵۰۰ نفر ثبت‌نام اولیه داشتند که ۳۳۰ نفر از آنها جذب شدند و نسبت به سال ۹۹ بیش از ۲۱ درصد رشد داشت و امسال نیز ۴۵۰ نفر ظرفیت پذیرش داریم که امیدواریم شاهد استقبال خوبی باشیم.

وی یادآور شد: تحصیل در حوزه‌های علمیه کاملاً رایگان است و در سه منطقه دلیجان، زرندیه و آستانه خوابگاه داریم که ظرفیت هرکدام از آنها در سال ۱۰ نفر است.

وکیلی خاطرنشان کرد: همچنین جذب طلبه غیر ایرانی نیز داریم که از اتباع افغانستانی در حوزه‌های اراک ، ساوه و دلیجان و از اتباع ترکیه در حوزه علمیه آشتیان نیز داشته‌ایم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ثبت نام حوزه های علمیه خواهران نقش آفرینی بیشتری داشته باشند تا پایان خردادماه ادامه عرصه های مختلف انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام علیرضا رضوی   در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری(ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.

وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوارهای صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.

وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.

حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».

وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.

وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.

در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد